ACTUALITAT  PRIMER EQUIP

L’empat davant el Betis ix car al València

Per Miguel Castells · 19 Abril, 2021

El València tornà a sumar fora de casa després de quatre partits sense fer-ho. El conjunt blanquinegre mai va anar per davant al marcador, però va aconseguir refer-se en dos ocasions per a ficar el definitiu 2 a 2, després dels gols de Guedes i Carlos Soler. L’extrem portugués va tindre una importància capital al partit.

No obstant això, l’informe de guerra és preocupant. El València té este dimecres a les 19 una autèntica final, ja que en cas de guanyar a El Sadar davant Osasuna pràcticament s’assegura la permanència, però el més probable és que per a este partit Javi Gracia no puga alinear ni a Correia, ni a Soler ni a Racic.

Soler i Racic

Des de la venda de Kondogbia a l’Atlètic de Madrid, Soler i Racic són el centre del camp habitual del València. Tan sols una lesió o sanció pot provocar que isquen de l’onze titular, i a Sevilla els dos van demanar el canvi per molèsties musculars. En cas que es confirmen les lesions, s’espera que estiguen dues setmanes de baixa, per tant es perdran 2 o 3 partits de competició.

Correia

El cas de Correia fa la impressió que és el més preocupant. El lateral portugués es va lesionar als primers minuts del partit, després de no caure bé amb el turmell. Ràpidament va eixir Yunus, i Wass va actuar de lateral dret els 85 minuts que restaven de partit. Javi Gracia està més pendent d’esta lesió, que sí que pot tindre una durada major.

Una final

D’esta manera, el més probable és que Javi Gracia no tinga disponibles a tres jugadors titularíssims. La poca rotació del València comença a passar factura als jugadors, tot i que tan sols juguen un partit a la setmana, i este dimecres Gracia està obligat a canviar peces i donar oportunitats als menys habituals.