La millor informació del ValènciaCF en valencià

Layhoon, disposta a recuperar a treballadors que acomiadà Anil
,

Layhoon, disposta a recuperar a treballadors que acomiadà Anil

COMPARTIR

Són nous temps al València Club de Futbol. L’acomiadament d’Anil Murthy ha portat un poc de tranquil·litat a la ciutat, que el considera el president més indigne de la història de l’entitat. Amb Sean Bai i Layhoon, el València ha tornat a ser un club mínimament seriós i amb una presentació decent respecte a la resta d’equips de La Lliga.

L’acomiadament de Sean Bai

No obstant això, Peter Lim va decidir acomiadar a Sean Bai en una decisió sorprenent. El director general estava afavorint d’una forma evident l’harmonia entre club, jugadors, premsa i afició (tot i que lògicament gran part de la gent vol a Meriton fora del club), però el màxim accionista ha decidit que este paper ara siga per a Layhoon.

Recuperar treballadors

I la mà dreta de Peter Lim, segons Plaza Deportiva, està disposta a recuperar treballadors que van ser acomiadats pel president anterior: Anil Murthy. Com ja va passar a l’inici del mercat, el València vol incorporar a un director esportiu que estiga per damunt de Miguel Ángel Corona. Una declaració directa de voler a gent de futbol dins de l’entitat.

No ve a sobreviure

És una realitat que ara mateix l’organigrama del club necessita efectius. Tan sols compta amb Layhoon, Voro (Team Manager), Miguel Ángel Corona (director esportiu) i Luis Martínez (director de l’Acadèmia). Layhoon ja té els seus primers valedors com Damià Vidagany, que ha realitzat les següents declaracions sobre ella:

Layhoon no ve a València a sobreviure, sinó a traure al club de l’obscuritat.

El temps dirà si ho aconsegueix, però els antecedents amb Meriton no donen confiança.