ACTUALITAT  

Lay Hoon es troba a Singapur i s’ha reunit amb Peter Lim

Per Alejandro Fernandez · 21 Novembre, 2023

La presidenta del València, Lay Hoon, es troba a Singapur des de la setmana passada. Durant la seua estada al país asiàtic, Lay Hoon s’ha reunit amb Peter Lim i amb el Consell d’Administració del València CF, segons ha informat Conrado Valle en As.

Segons la informació, la presidenta del València ha tractat diferents temes importants amb el màxim accionista de l’entitat valencianista, entre ells, la preparació de la Junta d’Accionistes del pròxim mes de desembre, les intencions del club en el mercat hivernal i la ruta a que ha de seguir el club per a la construcció del Nou Mestalla.

La volta del viatge de Singapur de Lay Hoon estaria programada per a finals d’aquesta mateixa setmana i la presidenta arribaria a ser present a Mestalla el dissabte per a vore el València – Celta de Vigo. 

Després de la seua tornada a València, Lay Hoon portarà els requeriments i exigències de Peter Lim en relació a la finestra de fitxatges de gener i la quantitat econòmica que el màxim accionista està disposat a emprar en la suma d’efectius. 

Rubén Baraja ha demanat almenys un jugador de perfil ofensiu per al mercat hivernal i les opcions que el València tanteja i que Lay Hoon ha consultat a Peter Lim són Carlos Vicente i Peter González. En la seua arribada, Lay Hoon traslladarà a Miguel Ángel Corona, el director esportiu, si l’arribada d’aquests dos jugadors han sigut validades per Peter Lim.