Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lato cada dia més prop de no continuar al València

Per Alex Alfaro · 30 Novembre, 2022

Toni Lato té molt complicat seguir la pròxima temporada. Totes dues parts, tant el jugador com el València, tenen idees de futur molt diferents i sembla complicat que es puguen trobar en el camí.

Tal com va informar Tribuna Deportiva, el València encara no ha realitzat cap moviment després de la reunió de Singapur per a intentar renovar al valencià. Cal tindre en compte que l’únic acostament que es va realitzar per part del València va ser una conversació entre Gattuso i el jugador, però no hi ha hagut cap proposta formal a la seua agència de representació. En un mes, Lato queda lliure per a negociar i hi ha diversos clubs que han mostrat el seu interés, encara que també la realitat és que no té cap oferta sobre la taula.

Competència al lateral esquerre

Un dels punts que més valora Lato és tindre un contracte que li garantisca ser una persona important en el València, algo impossible d’aconseguir tenint en compte al rendiment que ha tingut Gayà. És per això que el lateral esquerre és un vertader problema ja que Jesús Vázquez busca una cosa similar. El lateral és conscient de la gran competència que hi ha en la seua posició. José Gayà és titular i capità general.

La seua relació amb Gattuso

No obstant això, Gattuso va elogiar a Toni Lato en roda de premsa. El tècnic italià pensa que el laterl és un futbolista exemplar i que treballa com ningú cada dia en la Ciutat Esportiva de Paterna. De fet, en eixa roda de premsa, Gattuso va fer una declaració molt divertida sobre Lato. Va dir que la seua filla només té díhuit anys, però que Lato és l’home ideal per a ella. 

Opcions d’eixida

En els últims dies del passat mercat de fitxatges, Toni Lato va estar prop d’anar-se’n cedit al Getafe. El lateral, conscient de la competència, no veia amb mals ülls fitxar per un altre equip per a tindre minuts i sentir-se més protagonista. En eixa situació, va aparéixer el Getafe el qual va demanar la cessió del futbolista.

No obstant això, finalment no va eixir endavant i Lato es va quedar en el València. Ara mateix, Toni Lato té clar que per a guanyar-se un lloc en el camp ha de continuar treballant i donar el màxim per a convéncer a l’entrenador de què és un jugador vàlid i amb opcions d’ajudar.

Les exigències de Lato per a renovar

Lato té un gran dilema per davant. Les ofertes comencen a arribar i els equips d’Europa, especialment el Bolonya a Itàlia, truquen a la porta d’un futbolista que acaba contracte el mes vinent de juny. Lato necessita sentir-se important i és per això que una de les condicions més importants per a Lato és que el València aposte per ell amb un contracte de llarga duració. Les exigències econòmiques no serien tampoc altes, però sí suficients per a mantindre la fitxa per a catalogar-ho com una aposta ferma per ell. Ara mateix és impossible que el club aposte fortament tant per Lato com per Jesús Vázquez.

Ofertes importants a nivell europeu

L’Ajax i el Bolonia ja han contactat amb l’entorn de Toni Lato per a incorporar-lo la pròxima temporada. 

Haurem d’estar pendents a les pròximes setmanes per si el club mou fitxa i contacta amb l’entorn de Toni Lato. Mentrestant, l’Ajax i el Bolonia estan a l’espera d’una decisió del lateral de vint-i-quatre anys.