Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’argumentació de la Federació per a apartar a Gayà de la selecció

Per Alex Alfaro · 18 Novembre, 2022

La mala notícia s’ha confirmat i Gayà no continuarà en la selecció després que ahir aterrara al costat de la resta dels seus companys a Doha. Al llarg d’este matí Luis Enrique i el seu cos tècnic han tingut una reunió en la qual han decidit que Gayà devia abondonar la concentració.

No obstant això, la Federació ha esborrat el comunicat en el qual feia públic la decisió referent a Gayà. És complicat d’entendre la conclusió a la qual ha arribat Luis Enrique, més tenint en compte que únicament  Gayà no anava a estar disponible en un partit (Costa Rica) i anava a poder arribar enfront d’Alemanya.

No obstant això, tal com ha informat Javier Hérraez en la Cadena SER, la decisió ha sigut presa tenint en compte que la lesió no era greu, però els factors que han decantat la balança ha sigut la immediatesa de la primera jornada mundialista i la continuïtat dels partits i el poc temps que hi ha entre ells.

A falta de les explicacions que done Luis Enrique en roda de premsa, Gayà diu adeu al somni mundialista. L’esquinç de turmell del jugador del València provoquen la seua marxa i li deixen completament fora del Mundial.

Cal recordar que Guillamón està també amb unes molèsties en el genoll que li van impedir entrar en la convocatòria en el partit amistós celebrat durant el dia d’ahir enfront de Jordània.