Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

LaLiga suavitzarà el Joc net Financer

Per Gerard Gálvez · 01 Juliol, 2021

Després d’una dura temporada, els clubs tanquen la temporada en tots els aspectes. En traspassar la data marcada del 30 de juny, els contractes han finalitzat i els clubs han tancat l’exercici financer. Per a la majoria dels clubs, a causa dels problemes derivats de la pandèmia, ha sigut molt difícil tancar sense donar pèrdues. És per això que, segons Superdeporte, LaLiga serà menys estricta que altres anys amb l’economia dels clubs.

Menys diners moguts

La pandèmia i la disputa de l’Eurocopa han provocat que el mercat es trobe molt parat. Pràcticament cap club ha realitzat incorporacions i els que l’han fet, com el Barcelona, han sigut a cost zero. En aquestes dates de mercat s’han mogut 236 milions menys que l’any passat. Clubs com el València han tancat la temporada amb pèrdues, al no poder vendre als seus jugadors a un preu just.

LaLiga és conscient

LaLiga sap les condicions en les quals es troben aquests clubs, per la qual cosa, tal com va fer l’any passat, el màxim organisme rebaixarà les mesures i suavitzarà l’efecte de les pèrdues per a ajudar els clubs a millorar la seua economia. Per això, ja estan estudiant mesures per a rebaixar l’impacte econòmic, com reduir els terminis o les quantitats d’aquest joc net financer.

Pitjor que l’any passat

L’any passat ja va succeir que els clubs acabaren amb pèrdues. De fet, la lliga ja va permetre als clubs imputar-se el 30% de la mitjana de traspassos dels últims 5 anys, amb l’objectiu de no ofegar a aquests. No obstant això, la situació enguany ha sigut pitjor que la del passat. Els clubs hauran de fer ajustos en la seua economia, però la lliga tractarà d’ajudar-los a reduir aquest impacte.