La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’agent de Politano torna a parlar del València
,

L’agent de Politano torna a parlar del València

COMPARTIR
Mario Giuffredi, representant i agent de Mateo Politano ha parlat per a Sky Itàlia tornant a relacionar al València amb Politano. Unes declaracions que tornen a activar un nom que fins no fa tant semblava completament oblidat a causa de les seues altíssimes expectatives econòmiques. El València es troba en una situació molt delicada i ni tan sols podria permetre’s ara mateix una cessió de la qual només haguera de pagar el salari.

Gattuso

“Gattuso és un bon entrenador, el València ens vindria molt bé”.

Voluntat de Politano

“Matteo vol eixir del Napoli per a anar a jugar. Si es pot, s’anirà al València amb molt de gust, encara que no tenim només esta opció”

 

De moment, a pesar que si hi haguera diners *Politano seria jugador del València, la realitat és molt diferent. El València no podria sobre passar els 10 milions de compra ni en el millor dels casos, fins i tot venent a Guedes i a Carlos Soler

Politano és un dels noms que està sonant amb més força des de l’arribada de Gattuso a la ciutat. Primerament el club va tractar de realitzar una cessió que no va tindre èxit, per la qual cosa ara hauria presentat una primera oferta o un primer acostament de postures per a intentar fer-se amb els drets federatius del jugador. Però sense diners, no hi ha jugador.

Tal com ha informat SER Deportivos Valencia, va ser Gattuso qui es va reunir amb l’agent de Politano a Marbella, la seua ciutat vacacional per a conéixer l’estat de l’operació. El Nàpoles estaria disposat a vendre al jugador per uns 15 milions, però ara mateix és una cosa completament inassumible per al València.