+  ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

L’Acadèmia s’encarregarà d’omplir Mestalla davant el Barça

Per Blanquinegres · 09 Febrer, 2016

Durant la vesprada d’ahir es confirmava una noticia que tenia que vore al voltant de l’intranscendent partit de Copa davant el FC Barcelona. Era el diari MARCA qui assenyalava que tots els xiquets de l’Acadèmia GloVal valencianista tenien l’obligació d’assistir al partit coper acompanyats per 2 persones més que tindrien la seua invitació per part del Club. Una mesura que a totes afecten a l’abonat blanquinegre que tenia que pegar un preu únic de 10€ en totes les localitats de l’estadi.

Esta mesura va aparèixer per un correu del Coordinador de F11 i F8 del VCF, enviat a tots els entrenadors que formen l’Acadèmia GloVal, on indicava que el xiquet que no poguera anar al camp havia de demostrar-ho amb un justificant de malaltia i que del contrari eixe xiquet quedava automàticament fora de la convocatòria de cara al pròxim cap de setmana, quedant com una falta d’assistència a un entrenament quotidià. Este punt ha sigut desmentit per el propi Club i va indicar que només suggereixen l’acompanyar al primer equip al partit durant la nit de demà sense cap tipus de represàlia com la indicada abans.

En altre punt de vista, esta decisió denota que l’aficionat blanquinegre no ha acudit a la cridada del seu equip davant un partit que ja no té cap tipus de història ni rellevància i que per tant les taquilles de Mestalla encara atresoren quasi tot el paper disponible de cara al partit de tornada entre el VCF i el FCB de Copa del Rei.