Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La xifra económica que disposa el Valencia per fitxar

Per Alejandro Fernandez · 05 Gener, 2023

El València no disposa de grans quantitats econòmiques per a moure’s i fer front a grans esforços en el mercat, malgrat que ha de reforçar diverses posicions per a poder lluitar pels objectius fins a juny, la qual cosa resta de la temporada. El club valencianista compta amb 7 milions d’euros, segons la informació de la Cadena Ser.

La quantitat econòmica arriba reflectida després de les vendes en el passat mercat d’estiu de Gonçalo Guedes, Carlos Soler, Maxi Gómez i Jasper Cillessen, dels diners recollits pels jugadors que van ser al mundial com a valencianistes, o que han estat en el club en els últims dos anys, i l’última ampliació de capital realitzada pel màxim accionista, Peter Lim.

La quantia econòmica pot arribar a ascendir fins als 9 milions d’euros, depenent dels resultats obtinguts la setmana que ve en la Supercopa d’Espanya que es jugarà a Aràbia Saudita. Si el València arriba a la final després de véncer al Reial Madrid aconseguirà un milió d’euros, i un altre milió més arribaria procedent de guanyar la final de la Supercopa del diumenge 15 de gener enfront de l’equip que guanye el partit entre el Betis i el FC Barcelona.

 

 

Hola