Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La xicoteta esperança legal que li queda a Gayà per a quedar-se en la selecció

Per Blanquinegres · 18 Novembre, 2022

Este matí coneixíem una de les pitjors notícies possibles que podíem llegir i és que la Federació publicava a través de les seues xarxes socials que Jose Luís Gayà abandonaria la selecció després de la seua lesió en el turmell. No obstant això, el comunicat era esborrat un minut després i des de les 11 menys 15 (hora d’eixe comunicat) la Federació no ha tornat a emetre cap missatge.

Tal com acaba d’informar el programa de ràdio 90 minuts, l’RFEF es troba a l’espera que la FIFA autoritze el canvi respecte a l’eixida de Gayà i és este el motiu pel qual la Federació està esperant per a anunciar la decisió. En el cas que la FIFA no autoritzara la modificació, una cosa que és molt remota ja que Rubiales és el vicepresident de la UEFA, es podria quedar.

D’altra banda la normativa és clau sobre aquest tema:

 

“La Comissió de Medicina de la FIFA, expedirà un certificat confirmant que la lesió o malaltia revist la suficient gravetat per a impedir que el jugador participe en la Copa Mundial de la FIFA 2022. El substitut haurà de portar en la samarreta el número del jugador lesionat al qual s’haja reemplaçat. Només podrà reemplaçar-se als jugadors inclosos en la llista definitiva a caysa de lesió o malaltia greu abans de les 24 hores prèvies a l’inici del primer partit de la seua selecció”

 

A esta normativa cal fer la interpretació que la FIFA sempre autoritza el canvi quan el jugador es perd algun dels partits del mundial, com és el cas de Gayà amb el partit de Costa Rica.