La millor informació del ValènciaCF en valencià

La Real fa una oferta per Cavani
,

La Real fa una oferta per Cavani

COMPARTIR

El València necessita un davanter. Marcos André i Maxi Gómez són dos possibles eixides perquè Gattuso vol reforçar-se amb Cavani siga com siga. El davanter uruguaià és la major il·lusió ara mateix de la ciutat de València, que està desitjant veure a Mestalla a un dels davanters referència del segle XXI, després de deixar la seua impremta al Nàpols i al PSG, on és el màxim golejador històric del club.

Vol tancar-ho ja

No obstant això, l’operació es pot complicar més del compte. Segons Héctor Gómez, el València i Gattuso estan apretant en les últimes hores per a aconseguir la cessió de Maxi Gómez i, d’esta manera, poder tancar ja a Edinson Cavani. L’uruguaià vol saber ja el seu futur quin serà el seu nou equip.

La Real

D’altra banda, al València li ha eixit un competidor molt fort. La Real ha realitzat una oferta per Cavani i diners té de sobra, ja que han arribat a un acord amb el Newcastle per a vendre a Isak per 70 milions d’euros. Poden oferir més diners, més salari i més anys de contracte, però de moment l’uruguaià continua esperant al València i a Gattuso, que és on vol jugar.