Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La conversació de Soler amb Luis Enrique abans d’anar al PSG

Per Alex Alfaro · 04 Desembre, 2022

Carlos Soler va ser un dels protagonistes en la victòria d’Espanya davant Costa Rica. Seu va ser el sisé gol en la inflada golejada. No obstant això, des d’aquell partit el valencià no ha tornat a tindre minuts amb Espanya. La selecció té un mig del camp molt consolidat i amb recanvis de garanties en la banqueta i axò ha provocat que en els últims dos partits Luis Enrique no li ha donat l’oportunitat d’eixir des de la banqueta.

El valencià ha tornat a parlar per a la prestigiosa agència de notícies France Press sobre la Selecció espanyola, la seua eixida del València i de com li van les coses en el PSG.

Eixida del València

Va ser una decisió molt meditada òbviament, perquè no és senzill eixir de la teua casa. Portava tota la vida ací, però vaig voler eixir, fer un pas a un grandíssim club, top europeu, intentar barallar per títols, intentar jugar el màxim possible i estic molt feliç ara mateix perquè he passat una època d’aprenentatge allí, però crec que este últim mes ha anat molt bé, he jugat més, he ajudat a l’equip”

 

Possibilitat de no anar a Qatar

 

“No, potser… És una cosa que si se’t passa pel cap perquè és inevitable, i a més la gent t’ho diu, els meus amics, la meua gent pròxima m’ho deia, però jo al final creia en mi, creia que el treball que feia en la selecció era bo, i que el que jo anava a fer en el camp anava a ser bo. Al final d’això es tracta, de tindre confiança en tu mateix de creure’s important, i en eixe sentit, jo em sentia important ací en la selecció i pensava que sí que podia vindre”.

 

Conversació amb Luis Enrique

“L’única cosa que vaig parlar amb ell va ser per a comentar-li que havia decidit anar al PSG perquè prèviament havia parlat amb ell en l’última convocatòria de juny abans de l’estiu. Vaig parlar amb ell perquè tenia els meus dubtes, i al final és gent de futbol, que saps que té molta experiència, lo que vam parlar no ho vaig comptar, però sí que li vaig demanar que parlara amb mi perquè em donara les seues impressions”.