ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La contundent resposta del València per l’ús de la imatge de Vinicius a Mestalla durant la Pilota d’or

Per Alex Alfaro · 31 Octubre, 2023

El València ha lamentat l’ús d’una imatge de Vinicius a Mestalla, quan va denunciar insults racistes des de la graderia en la gala de la Pilota d’Or celebrada aquest dilluns. El club ha fet públic un missatge a través de les xarxes socials en el qual es queixa de l’ús d’una imatge i la seua associació a uns comportaments aïllats que el club va perseguir de manera urgent i categòrica, aplicant el càstig més sever als implicats”.

El València va llançar aquest missatge a les 23.40 hores d’aquest dilluns després que en la gala de la Pilota d’Or es sobreimpresionara una imatge en el fons de l’escenari mentre Vinicius recollia un premi. La foto correspon al moment en el qual jugador del Real Madrid denunciaba amb el dit a uns aficionats que havien proferit insults racistes durant la disputa de l’últim partit València – Reial Madrid, el mes de maig passat a Mestalla. En la imatge s’aprecia perfectament l’escut del València – el patrocinador de la camiseta, que es va desvincular fa uns mesos- i la cara de Comert i Mamardashvili.

El jugador del Reial Madrid s’ha emportat el Premi Sòcrates 2023, durant la gala de la Pilota d’Or, és el guanyador del premi Sòcrates de l’any 2023 per la creació de l’Institut Vini Jr. en Sao Gonçalo, la seua localitat natal, amb el qual s’ofereix una educació de qualitat als xiquets, segons s’indicava en la concessió del premi.