La millor informació del ValènciaCF en valencià

La competitivitat entra en escena
,

La competitivitat entra en escena

COMPARTIR

El València ha realitzat la segona sessió d’entrenament del primer dia a Saint Gallen. Després de les dos hores de treball matinal, els homes de Gattuso han tornat a la gespa al voltat de les 17:30. A diferència d’aquest matí, on també s’han realitzat exercicis físics, d’acondicionament i de tècnica col·lectiva, la segona sessió ha estat marcada pel baló i pel treball competitiu.

I és que des de ben prompte, els jugadors han sigut dividits en equips i han començat a fer partits en terrenys de joc de diverses dimensions, per a millorar el joc amb els espais reduïts i treballar la pressió constant. En la primera part de la sessió s’ha vist molt actiu a Samu Castillejo, qui ha anotat dos bons gols. També ha mullat Marcos André, especialment animat pels seus companys durant la sessió.

D’altra banda, l’altre grup treballava atacs posicionals amb passes des de la defensa i finalitzacions sense oposició, col·locats amb l’1-4-3-3 habitual del tècnic italià durant la pretemporada. Els porters, que han iniciat abans l’entrenament han treballat reflexos amb accions de reacció ràpida.

La competitivitat ha predominat al llarg de la sessió i la intensitat que demana Gattuso va notant-se sobre la gespa. Tant és així que durant els partits reduïts han hagut d’atendre a diversos jugadors després de contratemps en les disputes. Samu Castillejo ha donat l’esglai de la vesprada després d’una caiguda en la qual s’ha fet mal al muscle, però ha acabat la sessió d’entrenament i caldrà veure com evoluciona.

També ha tingut la seua quota de protagonisme les accions a baló parat i han sigut constant la pràctica de faltes laterals, córners i llançaments directes des de la frontal. El València tornarà demà a la feina a partir de les 10:30 i ho farà amb una altra doble sessió abans del primer test de pretemporada el pròxim dilluns davant el Borussia Dortmund a terres austríaques.