Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  FITXATGES  

Karanka aconsegueix l’arribada de Barragán i posa presa per Negredo

Per Blanquinegres · 14 Juliol, 2016

Les eixides de l’entitat de Mestalla es cuinen a foc més que lent, més del desitjat però el desbloqueig pot començar a guanyar el temps perduts després de dos mesos de mercat amb molt poca activitat. Les eixides caminen de la mà amb la imperiosa necessitat de buscar al mercat les noves incorporacions que ha de satisfer a Pako Ayestarán i en bona mesura a l’aficionat valencianista.

Precisament, un dels equips interessats en tancar les incorporacions, el Middlesbrough necessita quadra de seguida el grup el qual ha de preparar Aitor Karanka en la temporada de regrés del ‘Boro’ a la màxima categoria del futbol a Anglaterra, la Premier League.

Per això i segons els rotatius anglesos, el tècnic basc ha demanat certa celeritat en tancar els acords pertinents pels dos jugadors que a hores d’ara interessen en el conjunt de la regió de Teeside, Antonio Barragán i Álvaro Negredo. El primer, Barragán ja ha pogut acomiadar-se dels seus companys a la concentració del Parador del Saler. Este mateix matí el futbolista passarà les pertinents proves mèdiques que certifiquen el bon estat físic del gallec a canvi d’un traspàs proper als 3 milions d’euros. En segon termini, el cas d’Álvaro Negredo pareix patir algun que altre contratemps que impedeix complir amb els desitjos del tècnic del ‘Boro’. El seu sou, és el principal motiu que frena la llum verda en la seua marxa, més probablement en qualitat de cedit.

Cal tindre en compte que les operacions no pateixen cap tips de risc, de fracturar-se comptant amb Pablo Piatti. Només els detalls més mínims com poden ser els acord entre Cub i jugador poden estar llastrant la llum verda final de dos jugadors que poden estar davant les seues últimes hores com a jugadors de l’entitat de Mestalla.