Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

José Gayà es sincera després de la seua convocatòria per al Mundial de Qatar

Per Pablo Marquez · 15 Novembre, 2022

José Gayà serà un dels representants del València CF en el Mundial de Qatar. El lateral de Pedreguer ha complit un somni i debutarà en el campionat de seleccions més important del món. Gayà tenia moltes ganes d’això i així ho ha manifestat.

El capità del València, en una entrevista amb els companys de Superdeporte, ha reflexionat sobre esta convocatòria i sobre el que significa per a ell estar en un Mundial.

Ho celebrem tots. Al final, després de l’última sanció i del que hem viscut en els últims anys, és una alegria doble per a mi jugar un Mundial. Un Mundial no es juga sempre.

La sanció

A principi de temporada, José Gayà va mostrar una gran preocupació, perquè considerava que eixa sanció podria dificultar la seua presència en el Mundial. Cal recordar que Gayà ha sigut l’únic sancionat amb quatre partits per les seues declaracions sobre l’actuació arbitral del València – Osasuna de la passada temporada.

Finalment, la sanció no ha sigut un problema perquè Gayà ha rendit a un gran nivell i ha sigut un dels laterals més destacats de la Lliga Santander. El capità del València ha sigut un jugador fix per a Luís Enrique, el qual està encantat amb el seu rendiment.

El vídeo del València

En el moment de la convocatòria, el València va gravar un vídeo per a veure la reacció d’Hugo Guillamon i de José Gayà per si eren seleccionats. En primer lloc, Guillamon va celebrar de forma commedida, perquè volia esperar a la reacció de Gayà.

Després d’això, quan va eixir el nom del capità, l’últim de tots els defensors, tots els presents van cridar i van celebrar-lo amb molta passió. Gayà tenia moltes ganes d’esta cita mundialista i vol aprofitar la seua oportunitat.

Competència en el lateral

De fet, Gayà ha entrat en la llista en el moment en el qual major nivell de laterals esquerres hi havia. Els escollits per Luís Enrique han sigut José Gayà i Jordi Alba. No obstant això, el seleccionador podria haver optat per jugadors com Alex Moreno, Alejandro Balde o Marcos Alonso, els quals també estaven tenint una bona temporada.