Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

José Gayà entrena amb la resta del grup

Per Pablo Marquez · 03 Març, 2021

En mig de tot el terratrémol que ha suposat la notícia de la possible compra de les accions per part del príncep de Johor, cal recordar que el València CF jugarà davant el Vila-real el pròxim divendres. L’equip de la Capital del Túria encara no s’ha allunyat de les posicions de descens a la Lliga SmartBank i necessita una victòria amb urgència.

Per este motiu, Javi Gracia ha preparat una sessió d’entrenament en el dia de hui a la Ciutat Esportiva de Paterna. L’entrenador navarrés vol treballar alguns aspectes per a poder evitar errors de cara al partit del divendres.

GAYÀ ENTRENA AMB EL GRUP SENSE CAP PROBLEMA FÍSIC

La principal notícia de l’entrenament, segons ha informat Deportes COPE València, és que José Gayà ha entrenat amb normalitat i tot fa indicar que estarà disponible per a enfrontar-se al Vila-real.

El lateral de Pedreguer va forçar per a jugar davant el Getafe i va sofrir un fort colp a la boca per part d’Enes Unal. No obstant això, Gayà és conscient de la situació que travessa el club i vol estar disponible per a tots els partits que siga possible.

LA SITUACIÓ FÍSICA DE CHERYSHEV NO MILLORA

D’altra banda, el cos tècnic del València comença a preocupar-se per Denis Cheryshev. S’esperava que el migcampista rus ja estiguera disponible i treballara amb la resta del grup. No obstant això, Cheryshev encara no està al 100% i continua treballant al marge de la plantilla del València.

Ara mateix, la posició en la qual juga Cheryshev està prou debilitada, ja que cal recordar que Javi Gracia no hi ha alineat a Guedes cap dels dos partits, perquè no ha mostrat cap compromís amb l’equip. Per esta raó, Yunus Musah i Àlex Blanco han ocupat la banda de Cheryshev mentre el rus estava lesionat.

Per últim, Guillem Molina també s’ha entrenat en solitari. El futbolista de l’Acadèmia presenta unes molèsties pels quals no ha pogut treballar en la sessió de grup que hi havia preparat Javi Gracia. El jugador espera superar les molèsties prompte per a reincorporar-se a la dinàmica del grup.