Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jorge Mendes ofereix a Guedes a la Fiorentina

Per Alex Alfaro · 15 Juny, 2021

El València comença a moure’s en el mercat d’estiu. Un dels futbolistes als quals el club de Mestalla busca donar-li eixida és Gonçalo Guedes. El portugués va ser fitxat per una quantitat pròxima als 40 milions d’euros, i representa una gran despesa.

Des de la Fiorentina asseguren que Mendes ha posat el nom de Guedes damunt de la taula, després que el representant no aconseguira trobar-li acomodament en la Premier League, la qual era el seu principal objectiu.

A més, s’estaria parlant de quantitats pròximes als 25 milions d’euros. Tenint en compte que encara queden per amortitzar uns 20 milions d’euros, qualsevol venda per un valor inferior no seria una venda neta, per la qual cosa no li solucionaria cap problema comptable al València.

El PSG no rebria res pel fitxatge

Tot fa indicar que el PSG només rebria una tallada en el cas que les condicions de l’eixida foren similars a les de la seua arribada al València. Cal recordar que el club paga cada any 6 milions a l’equip francés (a excepció del primer any que no va haver d’ingressar res). A més, un altre empediment seria el salari. Guedes cobra a València al voltant de 3 milions d’euros, la qual cosa sembla una xifra complicada d’assumir per part de la Fiorentina.

Dures declaracions de Guedes i el seu pare

Totes aquestes informacions vénen precedides d’un context de dures declaracions per part de Guedes i el seu pare. L’internacional amb Portugal va parlar el passat cap de setmana per als mitjans portuguesos, referint-se al València com una cosa del passat.

“El que va passar (al València) ja no interessa”.

” No passa res, sabem que va ser una època complicada al València. Ara estic completament centrat en la selecció. El que va passar ja no interessa. Ara estic molt concentrat, espere ajudar a l’equip i pensar en el present i en el futur “

El seu pare també va afirmar als mitjans que el València no era el lloc ideal per al seu fill.

“Gonçalo en el València està de més”

Guedes podria debutar hui

Hongria i Portugal debuten aquest dimarts en el Puskás Aréna de Budapest a les 18.00. Partit que forma part del Grup F, considerat “el de la mort” a causa de la presència de França i Alemanya. Veurem si Costas Santos confia en Guedes per a l’onze titular.