ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jesús Vázquez anuncia la seua lesió: “podria haver sigut un esglai major i deixar-ho tot”

Per Alex Alfaro · 27 Septembre, 2023

Jesús Vázquez va patir una lesió en el calfament del partit contra l’Atlètic de Madrid. Va notar unes molèsties i li ho va comunicar immediatament a Rubén Baraja. Des d’eixe dia el club informava de diferents proves mèdiques però en cap moment concretava la zona que tenia afectada ni la situació en la qual es trobava el futbolista.

Fa dos dies, Plaza Deportiva va informar que la zona que tenia afectada era la lumbar (zona baixa de l’esquena). Hui el jugador s’ha manifestat a través de les xarxes socials amb dos fotos a l’hospital i amb un text que ha deixat preocupat al valencianisme

“Després de diversos dies en silenci i d’incertesa, gràcies a déu i després de cinc dies ingressat, podria haver sigut un esglai major i haver hagut de deixar-ho tot. Però pensem que tot ha eixit bé.

Espere poder començar amb la rehabilitació com més prompte millor i poder estar de tornada al costat dels meus companys.

En moments com estos són en els quals realment t’adones del que val la pena i l’important és la família i la gent que et vol, gràcies a tots pels missatges de preocupació.

Tota la sort del món per a aquesta nit, estaré secundant i donant força com un més”