Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javier Tebas valora la gestió de Peter Lim

Per Alex Alfaro · 14 Septembre, 2023

Javier Tebas ha valorat, en una roda de premsa organitzada per LaLiga, la gestió de Peter Lim, principalment en el sector econòmic, al capdavant del València. Les declaracions han coincidit en el dia en què la competició ha fet oficial el cost de plantilla dels diferents clubs.

L’anàlisi de Javier Tebas

 

“Puc fer valoracions econòmiques. Conec quina és la situació amb Lim. El València en la temporada del COVID no es va classificar per a la Champions i va perdre 36 milions. També calia cobrir una sèrie d’aportacions de capital per a complir amb uns creditors. El València és un gran club i ens agradaria una estabilitat social, però poc més. Lamente el tema del Nou Mestalla”

LaLiga fa oficial el cost de plantilla

LaLiga ha fet oficial la quantitat que permet a cada equip gastar-se en aquest últim estiu pel que fa al cost de plantilla (salari + amortitzacions): El València augmenta eixe límit fins als 85.5 milions d’euros, la qual cosa implica un creixement de pràcticament 10 milions d’euros respecte al límit presentat al setembre de 2022.

No obstant això, com hem vingut informant puntualment en Blanquinegres al llarg de l’estiu, Peter Lim no autoritzava gastar tot el marge disponible. Segons els nostres càlculs, el València té un cost de plantilla lleugerament superior als 60 milions d’euros, per la qual cosa el València podria haver invertit més de 20 milions d’euros.