Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Javier Guerola està al capdavant dels empresaris valencians

Per Josep Prats · 18 Març, 2021

Un grup d’empresaris valencians estaven interessats a comprar les accions del VCF a Peter Lim. El singapurés comptava amb una oferta d’estos empresaris de 250 milions d’euros, recolzats per un fons d’inversió americà.

Este fons d’inversió, aportaria a l’oferta el 90% de l’oferta presentada, i el 10% restant, ho invertirien els 14 empresaris valencians, qui s’havien ajuntat per a comprar les accions del conjunt de Mestalla.

Fins a hui, no es coneixia cap nom d’empresari. Preferien mantindre’s en l’anonimat perquè no es començara a conspirar en contra d’ells des dels aficionats valencianistes. Volien fer una discreta operació, encara que convocarien una roda de premsa per a donar-se a conéixer.

Segons han informat a La Trastienda, l’empresari valencià, Javier Guerola, es troba al capdavant d’este grup, disposats a negociar la compra accionarial de Peter Lim a través d’un fons d’inversió.

Han contactat amb els advocats del VCF

Estos empresaris valencians ja han contactat amb els advocats del club valencianista i amb l’entorn de Jorge Mendes perquè li puga traslladar l’oferta a Peter Lim.

El màxim accionista haurà de respondre a l’oferta dels empresaris valencians. Encara que l’interés del príncep de Johor en comprar les accions del club, ha sigut un obstacle més per als empresaris interessats.