Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia practica amb el mateix onze que guanyà a l’Elx

Per Miguel Castells · 03 Febrer, 2021

El València s’entrena amb la mirada ficada en el partit davant l’Athletic. El conjunt blanquinegre viatjarà a Bilbao per tractar de sumar 3 punts importantíssims davant un conegut: Marcelino García Toral. Javi Gracia és conscient que l’empresa no és gens senzilla, i a l’entrenament de hui, segons Plaza Deportiva, ha confiat la victòria als mateixos jugadors que guanyaren a l’Elx.

L’onze de Javi Gracia

D’esta manera, l’onze el formen estos jugadors: Jaume Doménech, Correia, Paulista, Guillamon, Gayà, Wass, Soler, Racic, Guedes, Manu Vallejo i Maxi Gómez. L’onze que practica Javi Gracia un dimecres no té per què ser el definitiu, més si tenim en compte que l’enfrontament és el diumenge, però en cas d’haver-hi modificacions seran mínimes.

De moment, sense els fitxatges

D’altra banda, haurem d’esperar per veure als fitxatges en acció, ja que un retard al laboratori de la Lliga no els deixa entrenar amb la resta del grup. Per tant, la falta de ritme i conceptes en comparació amb la resta de l’equip conviden a pensar que, com a màxim, entraran a la llista de convocats, però difícilment tindran minuts el diumenge.

Javi Gracia aposta per la continuïtat després d’una victòria vital a Mestalla. Sumar 3 punts de nou seria un pas avant espectacular, pel rival, per l’estadi i perquè podria suposar estar 8 punts per damunt de les posicions de descens.