Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia: “No estic al corrent del tema del príncep de Johor”

Per Pablo Marquez · 20 Març, 2021

Javi Gracia ha atés als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà davant el Granada. El tècnic navarrés ha repassat l’actualitat de l’equip i parlat sobre el partit de demà, el qual es disputarà a les 16:15 h a l’estadi de Mestalla.

Jo tinc la mateixa pressió amb independència dels temes que es tracten. Vosaltres heu de tractar els temes que considereu oportuns. Des de la meua posició, estic centrat en el meu equip. En el dia a dia, no estic centrat en eixa informació.

No estic al corrent del tema del príncep de Johor. La poca informació que tinc és a través de la premsa.

Nosaltres tenim la fortalesa d’haver aconseguit victòries en Mestalla. Si no som capaços de guanyar dos partits consecutius. El Granada és un equip que està fent una gran temporada. És un equip molt equilibrat. Estem preparats per a competir. El partit d’anada es va complicar.

El rendiment del rival no s’ha vist minvat. Té molts recursos i les absències no els ha dificultat eixe nivell que els ha permet aconseguir bons resultats. No sé si eixa freqüència de partits els afectarà. Però els jugadors estaran plens d’energia.

La diferència entre casa i fora intentem que no exista. Però els partits ens estan oferint imatges diferents. Hem de mirollar moltes coses. Tractarem de fer-lo millor fora de casa. Volem agafar una ratxa més positiva d’ací al final de temporada. La meua intenció és complir el meu contracte.

Durant tot este temps, no hem tingut el coneixement reial que hi havia una lesió. Sempre deixava l’esperança oberta que anava a tornar. Hui ha completat tot l’entrenament amb la resta de l’equip. Jo crec que ja està disponible al 100%.