Javi Gracia estava acomiadat des d’abans del València – Barcelona

Per Gerard Gálvez · 05 Maig, 2021

El València va acomiadar de manera oficial a Javi Gracia dilluns passat. Després de la derrota (2-3) enfront del FC Barcelona a Mestalla, el club va prendre la decisió de prescindir dels serveis de l’entrenador navarrés. Aquesta decisió va sorprendre a tot el món pel moment elegit per a acomiadar a l’entrenador, ja que sols faltaven 4 jornades de lliga.

No obstant això, tal com ha informat Héctor Gómez, la decisió d’acomiadar a Javi Gracia ja estava presa des d’abans del partit, només podia salvar el lloc en cas d’haver guanyat al Barcelona. Cosa que no va succeir

El València va començar guanyant

Durant una fase del partit, Javi Gracia estava salvant el lloc, perquè en el minut 50, Gabriel Paulista anotava el primer gol del partit. S’avançava el València a Mestalla i Javi Gracia hauria continuat sent l’entrenador actual del València.

No obstant això, l’alegria va ser efímera. Javi Gracia va mantenir el seu treball durant 7 minuts. En el minut 57, Messi empatava el partit després d’errar el penal i, a penes 12 minuts més tard, el Barcelona ja es trobava amb 1-3 amb gols de Griezmann i Messi.

Voro fins al final de temporada

Una volta Javi Gracia va perdre el seu lloc, Salvador González ‘Voro’ és el nou entrenador del València fins a final de temporada. Una vegada haja finalitzat la campanya, el València anunciarà un nou tècnic. Segons ha assegurat Anil Murthy aquest matí, busquen un líder per al vestuari. Els noms més sonats son José Bordalás i Diego Martínez.