La millor informació del ValènciaCF en valencià

Jaume i el València estan en conversacions per a la renovació del porter
,

Jaume i el València estan en conversacions per a la renovació del porter

COMPARTIR

-->

A final d’esta temporada una gran quantitat de jugadors del València acaben contracte. Un d’estos futbolistes és Jaume Doménech. El porter d’Almenara és conscient del seu rol de futbolista suplent, ja que el nivell de Giorgi Mamardashvili és espectacular. 

Jaume renovarà amb el València 

No obstant això, Jaume sempre ha demostrat el seu valencianisme i ha manifestat el seu desig de continuar molts anys defensant la porteria del València CF. Ara mateix, segons ha informat Ràdio Marca València, hi ha conversacions avançades entre Jaume Doménech i el València per a la renovació del porter. 

De fet, les dos parts esperen poder continuar amb les seues negociacions a partir de la pròxima setmana. Jaume Doménech és un dels capitans del club i una de les peces amb més força dins del vestuari. La seua intenció sempre és ajudar als seus companys. 

La renovació de Mamardashvili

Un altre porter que renovarà amb el València CF és Giorgi Mamardashvili. El porter georgià és una de les peces més importants de l’actual València i des del club estan encantats amb el seu rendiment. Són conscients de la seua joventut i esperen que el seu creixement continue. 

La renovació entre el porter i el València està tancada. L’acord es tanca amb una clàusula de 100 milions i un contracte que s’allargarà fins a l’any 2027. A més, està prevista una reunió al llarg d’este cap de setmana per a ultimar tots els detalls.