Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jason i Cheryshev no compten per a Bordalás

Per Blanquinegres · 06 Juliol, 2021

José Bordalás està preparat perquè la pretemporada comence dimecres que ve 7 de juliol. A falta d’unes quantes hores perquè els futbolistes apareguen per la Ciutat Esportiva de Paterna per a passar els primers reconeixements mèdics, ja hi ha dos d’ells que saben que no compten per al tècnic alacantí, tal com ha informat Onda Esportiva València.

Un d’ells és Jason Remeseiro, que sí que acudirà al primer dia a Paterna. A més, el futbolista gallec ja coneix a Bordalás, que li va entrenar al Getafe CF en la temporada 2019/2020. En aquella ocasió, Jason va disputar 26 trobades, 20 d’ells de Lliga Santander, on va començar sent un fix, però va acabar perdent la seua presència en l’onze titular.

L’altre és l’internacional rus Denis Cheryshev, amb vacances vigents després de disputar l’Eurocopa amb la seua selecció. Després d’una temporada completa als ordes de Marcelino García Toral, Cheryshev acumula dos cursos amb números molt baixos (3 gols i 5 assistències), acompanyats de nombroses lesions.

Opcions interessants per a abaratir fitxatges

Davant la dificultat que, de nou, s’està trobant el València CF en el mercat de fitxatges, el club de Mestalla els està oferint per a abaratir operacions. A Getafe, de fet, ja són coneixedors de la situació, i la realitat és que la reunió d’ahir va ser una primera presa de contacte on les dos parts admeten que els possibles acords que estan en l’aire poden arribar a bon port.