ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ja hi ha data per a la junta d’accionistes i les condicions amb les quals poder entrar

Per Alex Alfaro · 08 Novembre, 2023

El València celebrarà el 14 de desembre la seua junta general d’accionistes i té previst aprovar en la mateixa una reducció del requisit per a poder assistir a aquestes sessions de les 5.786 actuals a només una, encara que la mesura per tant no s’aplicaria fins a la de 2024, segons va poder saber EFE per diverses fonts.

Fins a desembre de 2020, els accionistes podien assistir a les juntes amb nou accions pròpies o delegades però en aquella edició es va aprovar elevar el llistó fins a l’1 per 1000 del capital, la qual cosa llavors eren 3.598 títols i ara són 5.786.

Després de les protestes de molts accionistes, el consell d’administració va anunciar al desembre de 2022 que eliminaria eixa barrera. Ho va fer el nou conseller Kiat Lim, fill del màxim accionista Peter Lim, en una entrevista amb els mitjans del club.

“Amb respecte a la història i tradicions del club, hem decidit revertir al format original per a accedir a la Junta General. Esperem que això ens permeta connectar amb tots els accionistes, a més de demostrar que sí que som seriosos quant al canvi i que volem connectar de nou amb els accionistes, amb l’afició i amb els mitjans de comunicació“, va assenyalar Kiat Lim.

Finalment, la decisió ha rebaixat molt més eixa barrera d’accions fins a deixar-la en una sola acció per primera vegada en la història del club com a Societat Anònima Esportiva però no entrarà en vigor en 2023 com estava previst sinó en 2024.