INFORME Cedits: Així ha marxat el cap de setmana per als cedits valencianistes

Per Blanquinegres · 14 Desembre, 2015

Nando Garcia continua de dolç junt al seu Còrdova líder de la divisió d’argent del futbol espanyol. Este cap de setmana, 90 minuts per a l’extrem valencià i victòria per 2 gols a 0 davant el Llagostera.

El Granada de Rober Ibáñez i Salva Ruiz ha estat per la Capital del Túria. El conjunt andalús vencia per 1 a 2 en la seua visita al Ciutat de València. Robert era protagonista durant els 70 minuts que va disputar fins que va ser rellevat per Edgar, per contra salva Ruiz, el lateral esquerre va viure la victòria des de la banqueta. Altre que també va tindre el seu protagonisme este cap de setmana va ser el porter gallec, Yoel Rodríguez, qui ocupava per segona volta consecutiva la meta del Rayo Vallecano. Tot i que el seu conjunt va avançar-se al marcador, finalment el Màlaga va donar la volta al marcador i va emportar-se els 3 punts de la Capital.

Per últim, Fede Cartabia continua desaparegut dels plans triomfals del Deportivo de la Corunya. L’argentí no va estar ni convocat en el partit sorpresa de la jornada. El seu Depor va fer explotar el Camp Nou al traure un punt molt valuós després de començar el partit amb un 2 a 0 contrari que els gallecs s’encarregaren de remuntar per acabar sumant un punt davant el tot poderós FC Barcelona.