Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

PRIMER EQUIP  

Ilves-VCF: A la tercera va la vençuda

Per Blanquinegres · 30 Juliol, 2016

El VCF de la pretemporada 2016/17 torna a posar-se a prova davant l‘Ilves Tampere. El grup de Pako Ayestarán és el convidat d’exempció per al 85 aniversari del conjunt fines que milita a la primera divisió de Finlàndia.

De manera oficial, el d’esta vesprada serà el tercer encontre de la preparació estiuenca valencianista. El balanç per tant és d’una victòria i una derrota. En tots dos encontres les sensacions finals van ser les típiques d’un partit amistós de principi de pretemporada; dubtes i molt d’espai a la millora. Hui a partir de les 15 hores l’expedició de Mestalla té l’oportunitat per donar un pas endavant en prestacions tàctiques a menys d’un mes per al començament oficial de la competició oficial.

Després d’este partit on tota la localitat es troba molt implicada, no tots el dies un equip de talla mundial com el VCF visita Finlàndia, el grup blanquinegre viatjarà cap a les illes britàniques on es realitzarà la penúltima part de la preparació estival. A Londres el grup de Pako Ayestarán guanyarà en representació amb la reincorporació de Shkodran Mustafi, Siqueira, Bakkali i la benvinguda definitiva a Luis Nani com nou membre del vestidor del València CF.