La millor informació del ValènciaCF en valencià

Hugo Duro continua amb molèsties físiques a la pretemporada
,

Hugo Duro continua amb molèsties físiques a la pretemporada

COMPARTIR

Tornar a la feina sempre és un procés. Els futbolistes quan acaben les vacances s’enfronten a un número d’entrenaments molt elevat que normalment provoca alguna molèstia, i segons ElDesmarque, este ha sigut el cas d’Hugo Duro, que no va estar present a la sessió d’ahir i veurem si està en condicions per a enfrontar-se al Borussia la pròxima setmana.

Està sofrint físicament

El davanter che, que va ser la sensació la passada temporada, està sofrint a este inici de curs, tot i que és un futbolista físic i acostumat a entrenament de larga duració, com passava amb José Bordalás. D’esta manera, ara mateix Gattuso té tres davanters disponibles per al primer amistós: Maxi Gómez, Marcos André i Gonçalo Guedes.

4-3-3

Realment, són davanters de sobra tenint en compte que la idea de l’entrenador italià és recuperar el 4-3-3 que funcionà de meravella amb Nuno. Guedes (en cas de quedar-se un any més) passaria a actuar d’extrem i els davanters serien Maxi, Marcos André i Hugo Duro. Este últim, també amb capacitat per a jugar pels costats.