Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Hora, lloc i on seguir la roda de premsa de Miguel Angel Corona i Javier Solís

Per Alex Alfaro · 20 Octubre, 2022

Corona, actual director de futbol del València, compareixerà hui davant els mitjans de comunicació a partir de les 13.00 al costat de Javier Solís, actual director corporatiu del club.

La roda de premsa està prevista a partir de les 13.00 del matí i serà la primera vegada en la seua trajectòria com a treballador del club que alce la veu ja que la seua veu no ha sigut escoltada en cap moment en els canals oficials del club.

Miguel Ángel Corona va acudir fa unes quantes setmanes a Singapur, viatge del qual va eixir enormement reforçat, amb l’impuls que li va donar Gattuso en roda de premsa en assenyalar que no vol a una altra persona per a eixa secció.

Corona va arribar a València al gener de 2020 com a cap de l’àrea de scouting i encapçala l’àrea esportiva des de l’eixida de César Sánchez al juny d’eixe mateix any.

A més, la figura de Solís estarà la present principalment per al tema del Nou Mestalla, però també hi haurà que preguntar-li per aspectes com la denúncia de la Supercopa y la propera Junta d’Accionistes del club que tindrà lloc a finals del mes de novembre.

La roda de premsa serà a l’Estadi de Mestalla i es podrà seguir en directe al nostre Twitter (@blanquinegres) i mitjançant els diferents canals oficinals del València.