Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Guedes continua a l’agenda de Monchi

Per Miguel Castells · 21 Juliol, 2021

El nom que més està sonant este mercat al València és Gonçalo Guedes. El portugués pot ser una de les vendes que quadre el pressupost del club blanquinegre, però els clubs d’Europa són conscients de la situació econòmica del club, i saben que si realitzen unes negociacions de desgast poden endur-se al jugador per davall del seu preu real.

Rebaixar les pretensions

Amb este context, segons Isaac Escalera, al Sevilla li agrada molt Gonçalo Guedes, però no estan dispostos a pagar el que demana el València. Lopetegui i Monchi pensen que el portugués pot ser un reforç de molt nivell per a l’equip andalús, però tan sols aniran per ell si l’equip de la Capital del Túria rebaixa les seues pretensions.

La venda de Bryan Gil

Altre moviment important que podria desbloquejar la seua arribada és Bryan Gil. Segons Fabrizio Romano, el jugador de la pedrera del Sevilla fitxarà pel Tottenham per 25 milions i Erik Lamela. Amb estos diners, l’equip de Julen Lopetegui podria plantejar-se fitxar a Guedes en substitució del mateix Bryan Gil.

L’objectiu del Sevilla és que l’estiu siga llarg. Si algun altre equip ofereix una gran quantitat de diners per Guedes es retirarà de la subhasta, però mentrestant estaran pendents de la seua situació contractual. És un jugador que agrada i molt a Sevilla, i amb la venda de Bryan Gil pot ser el substitut perfecte.