La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gattuso prepara una nova sessió en la Ciutat Esportiva de Paterna
,

Gattuso prepara una nova sessió en la Ciutat Esportiva de Paterna

COMPARTIR

El València no descansa des de la tornada de les vacances. Ara mateix, l’equip de Gattuso ha tornat a la Ciutat Esportiva de Paterna per a completar la segona sessió del dia. Este matí han completat la primera. No obstant això hi ha diversos canvis en relació al primer entrenament. 

Guillamon i Lato entrenen amb el grup

Segons ha informat Onda Deportiva València, Hugo Guillamon i Toni Lato han entrenat amb normalitat amb la resta del grup. Els dos jugadors van acabar lesionats la temporada i tenien com a principal objectiu arribar al 100% a la pretemporada. Ara, els dos futbolistes estan entrenant amb normalitat i volen guanyar-se la confiança de Gattuso. 

Les baixes a l’entrenament

D’altra banda, els futbolistes que no han entrenat esta vesprada amb el grup han sigut: José Gayà, Dimitri Foulquier, Thierry Rendall i Hugo Duro. Els futbolistes han estat absents a la sessió i no han pogut completar els exercicis que havia preparat Gattuso. 

Pel que respecta a Hugo Duro, el davanter madrileny es va retirar en la sessió d’ahir per molèsties. Com no estava al 100%, Gattuso i el seu cos tècnic no han volgut forçar per si existia alguna lesió. No obstant això, este matí Hugo Duro sí que havia entrenat amb normalitat, però esta vesprada ha tornat a ser baixa.