Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso parla sobre el seu futur i les seues idees a la visita a l’Associació del Xicotet Accionista

Per Vicent Burguete · 30 Desembre, 2022

Ahir, dia 29 de desembre, Gattuso va visitar la seu de l’Associació del Xicotet Accionista del València Club de Fútbol, situada al mateix camp de Mestalla. El tècnic va protagonitzar un ‘brindis’ amb alguns dels membres de l’associació i va parlar sobre la seua situació al club, el seu futur, sobre si està a gust en València i com és treballar al VCF, entre altres coses.

Una de les primeres declaracions destacables que va deixar Gattuso és la següent:”ara mire el futbol d’una forma prou diferent de quan jugava, de fet, no sé si el Gattuso jugador jugaria en mi hui en dia“. Esta és la frase que diria amb un tó humorístic davant el que li va insinuar el president de l’APA, Vicente Vallès:”necessitem un Gattuso“.

Més endavant, al torn de qüestions, el tècnic va ser preguntat sobre fins quan s’anava a quedar al club. Gattuso va respondre que li encanta el VCF i, a més, que el seu fill de 15 anys estudia ací, la seua filla de 18 ha començat la universitat i, per últim, la seua dona està encantada. Per tancar la resposta, el míster ha afirmat que espera quedar-se el màxim possible.

Davant l’entrega d’una rèplica de la bandera fundacional que li ha entregat l’associació, Gattuso va deixar caure que s’havia de guanyar l’original, ja que aquesta última és entregada als que guanyen títols pel club. Front aquesta situació, Gattuso va deixar la següent declaració:“jo treballe per glòria, no per guanyar diners, així que espere tindre-la algun dia”.

Per finalitzar, l’italià va assegurar:”Hem de continuar així, pense que podem fer coses grans. És un club molt sòlid al que no és fàcil treballar, és particular per l’exigència de la seua afició i l’estadi fa olor a història. Pense que hem de continuar donant-li importància a la samarreta”.