Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso confirma que viatjarà este divendres a Sinpapur per a reunir-se amb Lim

Per Pablo Marquez · 09 Novembre, 2022

Gennaro Gattuso ha atés este matí als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit davant el Reial Betis. Cal recordar que este serà l’últim partit abans del Mundial i que el València no tornarà a jugar en la Lliga Santander fins al trenta-un de desembre a l’estadi de la Ceràmica davant el Vila-real.

Durant eixe temps, el València disputarà cinc partits amistosos i Gattuso podrà provar coses diferents amb els jugadors que no viatjen al Mundial amb les seues respectives seleccions.

No obstant això, hi ha un tema que també preocupa al tècnic, el mercat. Per este motiu, Gattuso ha confirmat en roda de premsa que este divendres viatjarà a Singapur on tornarà a reunir-se amb Peter Lim. El tècnic italià i el màxim accionista parlaran sobre la situació actual del club i analitzaran la situació econòmica i la plantilla per si poden fer alguna incorporació en el mercat d’hivern.

Les declaracions de Gattuso

No vull parlar d’això, d’això ha de parlar Corona. Jo vaig el divendres a Singapur i escoltaré. Jo he dit que escoltaré. Quan torne parlem d’això