Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso a Marcos André en el vestuari: “No vull cara di merda per no jugar”

Per Blanquinegres · 11 Octubre, 2022

Gattuso és un entrenador que s’ha guanyat al vestuari i el té de cara. Amb eixe context tot és més fàcil, tant en els bons moments com en els dolents. No obstant això, el tècnic italià també ha demostrat parlar de manera clara tant en roda de premsa com dins del vestuari.

Sense anar més lluny, tal com va informar el periodista Héctor Gómez, en la primera jornada, en acabar el partit, Gattuso va parlar clar de Marcos André davant de tots els seus companys de vestuari

“Com tornes a posar cara *di *merda per no jugar, no tornaràs a jugar més. I això va per tots, no sols per Marcos”

Les crítiques i els missatges de Gattuso es donen en el vestuari, a diferència de la temporada passada que moltes vegades es feien en públic.

Dos baixes en l’entrenament de hui

El València s’ha entrenat este matí a la Ciutat Esportiva de Paterna a portes obertes els primers 15 minuts per als mitjans de comunicació. A tres entrenaments per a la pròxima jornada de lliga, Guillamón i Castillejo segueixen sense treballar amb el grup.

Guillamón continua recuperant-se després d’una sobrecàrrega generada després del partit enfront d’Osasuna. Mentrestant, Castillejo suma ja setmana i mitja estant al marge. Malgrat que va viatjar amb l’equip a Pamplona, l’estat físic del jugador no era ni molt menys l’ideal, i va ser descartat en la prova mèdica del mateix matí del dia del partit.

Cavani sí que ha entrenat amb el grup. En els primers 15 minuts que ha pogut veure la premsa, l’equip ha disputat un xicotet partit i diferents exercicis físics. En este xicotet partit, Lato ha jugat com a migcampista.