+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Gary Neville: “Tots volem el mateix que l’afició”

Per Blanquinegres · 16 Gener, 2016

Gary Neville ha aparegut per el Media Center de la Ciutat Esportiva de Paterna per tal de repassar tota l’última hora al voltant de la nova jornada que ja espera per als valencianistes demà a les 12h davant el Rayo Vallecano. El britànic s’ha mostrat amb ganes de mostrar una imatge molt més pareguda a la vista durant els 4 partits de Copa.

 

En els 3 partits de copa en fet 9 gols i deixant la porta a 0 i això hem de vore’l en Lliga i treballem per vore els resultat. Ara la meua prioritat és demà i no pense en el partit del Copa.

No envie missatge, heu vist que sempre tracte de ser just i Aymen no estarà demà, he parlat amb ell i respecta la decisió. La malaltia d’Orban trastoca els plans a la banqueta però no hi ha cap problema. Quan he deixat un jugador fora, tots han fet una resposta molt professional.

Assumisc la meua responsabilitat de tindre un bon joc en cada partit. No tenim temps i cada tres dies tenim un partit. Estic content amb la implicació dels jugadors i estic segur que prompte aconseguirem un ritme sostingut.

L’afició ha sigut meravellós i han animat en cada partit des de que estic ací i tenen el dret a protestar. Sabem quines són les expectatives de l’aficionat i les seues sensacions són molt apassionades. Tots volem el mateix que l’afició.

Espere un partit difícil, tindrem que estar molt alerta i espere jugar bé amb concentració però sempre amb un grau d’intensitat gran. Demà hem de jugar molt bé davant el Rayo.

Ara hi ha algú més amb un coneixement del VCF i de la Llig ai això es un avantatge. Ens donarà recolzament.

Està bé i ja vaig dir que era un problema menor i ja volia jugar davant la Reial, però ja està totalment recuperat.