+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP

Gary Neville: “Mai criticaré un jugador que vol fer jugar a l’equip”

Per Blanquinegres · 01 Març, 2016

El tècnic del València CF ha tornat a parlar per tal de repassar tota l’última hora blanquinegra de cara al duel de Lliga que demà enfrontarà als de Mestalla amb el Màlaga a l’Estadi de la Rosaleda (20:00h). Després de la nova derrota davant l’Athletic Club, el tècnic es va mostrar confiat de cara a vore un bon València durant els 90 minuts de partit i així tornar a la senda de la victòria.

La reacció a la derrota del diumenge passa per guanyar demà. Tenim un partit dur davant un Màlaga amb ganes de guanyar i ara la concentració serà màxima.

Hem de mirar al proper partit i abastar una victòria. El resultat de diumenge no va reflectir el que es va vore al camp. Hem de respondre millor quan ens fan un gol. Teníem que haver guanyat el partit davant l’Athletic Club.

No ha afectat al grup. Per evitar sensacionalismes tanquem els entrenaments. He tingut discussions més acalorades amb el meu fill de 5 anys a casa. Estic un poc decebut per les imatges, fa mal al VCF, afició, equip sempre en el cas de ser un sensacionalisme, no podem parar-ho. Açò passa 3-4 voltes a la setmana.

Hem entrenat durant la setmana i hi han coses que no s’han vist en el camp. Durant els primers 70 minuts estava content, es va jugar bé, amb ocasions clares i ens havien d’haver xiular un penal i podia haver canviat el partit. Jo assumisc la responsabilitat de les errades de 70 al 80.

No, Dani no està afectat. Ell abans ja estava acostumat a estes situacions i si li xiulen va a continuar demanant la pilota. Ell és molt tècnic. No vaig a criticar a un jugador per tractar de fer jugar a l’equip.

Jo assumisc les meues responsabilitats. He comes errades, sóc sincer. Si estiguera en un entorn més privat ho diria i açò li passa a tots els entrenadors i reconec els meus errors. Jo sempre tracte d’avaluar-me a mi mateix. Mai parlaré mal dels jugadors. Anem a centrar-nos en el dia de hui.

Hem de mantindre la porta a zero i ja va passar a Viena però necessitem a tot l’equip per a fer eixa feina. Necessitem la porteria a zero però no per el treball de la defensa, sinó de tot l’equip.

Hem estat fent les coses així per les circumstancies. Les primeres setmanes va ser com de pretemporada. Ara els veig molt bé, menys ú o dos jugadors com Enzo o Abdennour. Estem bé físicament i ara podem pensar en una major solidesa i mantindre el joc. Abans era tractar d’abordar 3 mesos molt importants però ara tindrem una major consistència.

La carrera d’un futbolista és una muntanya russa però Negredo no està en esta situació. Estic molt content amb ell, s’ha recuperat molt bé, esta en una continuïtat de jugar, marcar, no jugar, descansar, no marcar… el futbol és així. Estic content de com fa les coses.

Hem de practicar les jugades a pilota parada i durant estes últimes setmanes estem fent-ho. Estes situacions ens estan fent molt de mal. Madrid, Vila-real, Getafe… hem de parar d’encaixar estos gols, necessitem concentració i estar preparats. Jo no creia en este jugades però hem de millorar esta defensa des de ja.

Este Club va a colzar als Juvenils perquè dimecres passat estaven fet pols i des-il·lusionats. Esperem que estos jugadors tinguen l’oportunitat de que es torne a repetir la tanda.

La primera volta amb Enzo, va voler jugar lesionat en Champions desprès va ser un colp a la cara i ara una contusió i no se si va a poder jugar demà. Ara podem treballar millor amb les lesions perquè tenim a Javi Fuego, Danilo, André, Dani… La plantilla està forta.

Serà un partit difícil. Juguem molt organitzats, atacant bé per bandes i som conscients de les seues fortaleses. Hem d’imposar-nos en qualsevol cas. Si podem jugar els 90 minuts com els 70 del Bilbao, estarem bé.