+  PRIMER EQUIP  

Gary Neville es manté invicte a la Copa

Per Blanquinegres · 07 Gener, 2016

L’entrenador del VCF, Gary Neville va sumar en el dia d’ahir la seua segona victòria com a tècnic del conjunt blanquinegre des de que va arribar a la banqueta de Mestalla el passat 2 de desembre. Precisament, d’estos 2 de 7 partits que ha dirigit són triomfs tots ells a la Copa de SM El Rei –tornada davant Barakaldo (2-0) i ahir (4-0).

Ara que el tècnic valencianista suma el seu primer mes com a màxim responsable de la faceta esportiva en el VCF, tot i que des de Madrid s’insinua altra cosa, la Copa està sent una competició que al menys li està traient un somriure fins que les alegries arriben a les altres competicions en les que els blanquinegres continuen vius –Lliga i Europa League.

La marxa de Gary, durant estos primers 30 dies i els 7 partits es tradueixen en; 4 de Lliga (0V, 3E i 1D), 2 de Copa on es manté invicte i 1 de Lliga de Campions. El britànic espera poder completar la setmana sumant els seus primers 3 punts a la banqueta d’Anoeta davant la Reial Societat, diumenge que ve, i començar a certificar el seu treball amb victòries.