+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Gary Neville: “Demà hem d’eixir amb una mentalitat positiva”

Per Blanquinegres · 09 Febrer, 2016

Gary Neville, continua amb la seua rutinària vida com a tècnic del VCF. No es sap fins a quan però tot i la dolenta dinàmica, de la que no es capaç de traure al vestidor, serà l’anglés qui prenga seient a la banqueta de Mestalla per tal de dirigir el intranscendent partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei davant el FC Barcelona (7-0 per al Barça).

L’entrenador blanquinegre s’ha mostrat conscient de que fer la bestiesa de remuntar és un impossible però tot i això si ha volgut apel·lar a l’esperit de competició que segons el seu punt de vist, l’equip ha mostrat als dos últims partits de Lliga on el colp va ser massa dur per al grup.

 

Esta és la meua 30a roda de premsa en 60 dies. Estic cansat d’escoltar-me i tinc fe cega en els meus jugador. L’única cosa que val és guanyar partits. Només vull parlar de futbol, se que podeu tindre preguntes d’altre tipus però només vull centrar-me en el partit de demà.

Jugar avançat i amb la pressió alta no és a lo millor un èxit. A Mestalla vam tractar davant Barça i Madrid jugar amb una defensa ben compacta i eixir ràpid al contraatac però la setmana passada eixe va ser el plan al Camp Nou i no va donar els seus fruits.

La confiança és baixa. Heu vist que l’any passat es sumaren 77 punts i la confiança era alta. Amb treball i guanyant partits la confiança arribara. Quan veig el joc de les últimes setmanes no hem fet gols i hem sumat 1 empat i 2 derrotes però tinguérem ocasions.

Tots els partits són bons per vore coses per millorar. Demà hem d’eixir amb una mentalitat positiva i hem de pensar en guanyar tots ells. Hem de mirar l’esforç, la lluita i el partit del dissabte és fonamental i hem de tindre-lo en compte per elegir els jugadors i sempre he dit que no prioritze però hem arribat a un moment que toca mirar jugadors.

Baixar, no entra en els meus plans. El futbol hi ha voltes que és un esport cruel. L’expectativa és guanyar el partit del dissabte.

Nosaltres estem centrats en la nostra situació i la mentalitat dels dos equips seran de guanyar.

Hi ha una restricció per part de l’organització però demà Villalba jugarà i altres de l’acadèmia. En quant a Diego he parlat amb ell i el metge i ha estat amb nosaltres des de fa 8 setmanes i els últims entrenaments ja fa que siga una opció per a demà.

L’aficionat ha estat i estarà sempre, molt abans de que Gary Neville arribara. El seu compromís és determinant. L’únic que vull és que quan jo marxe puga mirar als ulls a l’aficionat del VCF. Ells porten eixe sentiment, ells paguen la seua entrada, viatgen i he de donar la volta a la situació per ells i per els nostres jugadors.

Les converses que jo puga tindre amb empleats del Club han de ser privades però seria just dir-te que parlem moltes voltes amb ells.

Prefereix centrar-me en el hastag #ElValenciaSiempreSeLevanta. Jo vull donar-li’ls el que ells esperen de mi. Sóc irrompible. Ara els resultats no estan arribant però només cap treballar dur, estar concentrats i sumar victòries.