La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gameiro: “Quan tinc el baló entre els peus sols pense a marcar”
,

Gameiro: “Quan tinc el baló entre els peus sols pense a marcar”

COMPARTIR

728-90

L’autor del gol que va obrir el camí del VCF cap a la huitena Copa del Rei, Kevin Gameiro, ha parlat este migdia per als micròfons de VCF Mèdia per a recordar aquella nit màgica, la qual complix hui un any.

“El temps passa de pressa, són bons records i quan tens ganes, un títol és magnífic per als jugadors, per a l’afició i per al club, més quan feia temps que el club no hi havia guanyat un títol, per tant té un sabor especial”.

“Vaig aconseguir un títol el meu primer any, això és molt bo i espere seguir així, encara que no és fàcil. Cal seguir treballant i tenim equip per a fer coses bones”.

“Fou un partit perfecte, pense que jugàrem amb molta confiança, no tinguérem por de jugar davant el FC Barcelona. En una final a un partit tot és possible i aconseguirem el títol”.

“Fou un gol molt bonic, Rodrigo estava quasi a punt d’arribar al primer pal i jo em vaig quedar un poc enrere per a demanar el baló, Gayà me’l va donar perfecte. Quan tinc el baló entre els peus sols pense a marcar”.

“Quan vaig tindre l’ull morat vaig marcar al camp del Betis en l’anada de les semifinals de Copa i davant el FC Barcelona estava tot predestinat a fer això. Feia molt de temps que el club no guanyava cap títol, també era el Centenari del club i això va a quedar per a la història”.

“Superàrem moltes coses, com en el partit davant el Getafe a Mestalla quan remuntàrem en l’últim segon: davant el Betis aconseguirem acabar 2-2 el primer partit després d’anar perdent per 2-0 i això té dona més ganes i confiança per a jugar un final. Saps que has superat moltes coses i sols quedava un partit on calia donar-ho tot per a guanyar”.

“Tenia moltes ganes d’aconseguir un títol per l’afició, la gent estava molt contenta de celebrar-ho amb nosaltres i gaudirem molt amb ells. Recorde tot el camí al bus i quan arribàrem a Mestalla per a celebrar-ho va ser una festa”.

“Cal seguir treballant per a aconseguir estes coses, per a l’afició i per al club fou un moment molt bo, i per al jugador et motiva superar-te. Espere tindre un altre partit així”.

“Tinc moltes ganes de tornar a jugar. Hem estat dos mesos a casa sense poder jugar a futbol i sense fer pràcticament res, i tinc ganes de marcar gols i ajudar a l’equip a guanyar partits. Tenim unes setmanes per a preparar-nos per a tornar a la lliga, encara ens falten punts per a aconseguir entrar a Champions i cal treballar per a aconseguir-ho”.

“Per a tot el món és molt difícil, a la gent que treballa als hospitals cal donar-li les gràcies perquè fan un treball molt bo i cal seguir així per a tornar a una vida normal com abans”.