Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Gameiro i Mangala s’acomiaden dels companys

Per Gerard Gálvez · 21 Maig, 2021

El pròxim partit del València, enfront de l’Huesca, serà l’últim amb la samarreta del club per a molts dels jugadors que es troben en la plantilla. Els jugadors que ja tenen clar que no seguiran son Mangala i Gameiro. Els jugadors ja s’han acomiadat en l’entrenament de hui.

Gameiro, records d’un títol

Gameiro portava sonant per a fitxar pel València des de 2010, quan militava en el Lorient. Finalment, en 2018 es va fer oficial l’arribada del jugador francés al conjunt dirigit per Marcelino. Aquell any, Gameiro va ser clau en la consecució de la Copa del Rei, anotant en les semifinals contra el Betis i en la final contra el Barcelona. Records que mai oblidarà l’afició.
Hui, Gameiro s’ha acomiadat també en xarxes socials:

Gameiro s’acomiada de la plantilla del València

Mangala, un afecte de 2016

Mangala és l’altre futbolista al qual li queden dies com a futbolista del València. Eliaquim Mangala va arribar al València en 2019. No obstant això, les condicions físiques del central mai van ser les òptimes per a ser un jugador de la talla del València. Enguany ha disputat 9 partits, sumant 619 minuts. Malgrat això, l’afició guarda el record de la seua etapa en 2016, sent un dels millors jugadors d’un València que va acabar el 12é en lliga.