+  ACTUALITAT  

CONVOCATÒRIA: Fran Villalba, Lato entre altres viatgen a Àustria amb el primer equip

Per Cristian Año · 24 Febrer, 2016

Després del viatge a Londres del VCF Juvenil A on disputaven el partit d’octaus de final de la UEFA Youth League, els jugadors Fran Villalba, Mariano Konyk, Rafa Mir i el laterar esquerre Toni Lato es sumen a altra nova experiència amb el Club de Metalla, a banda del jugador del Mestalla Carlos Carbonell ‘Tropi’. Esta vegada acompanyen al primer equip completant la llista de 19 convocats, que quedaran concentrats de cara a la disputa del partit de tornada dels setzens de final de l’Europa League davant del SK Rapid Wien.

Ja que l’equip de Gary Neville viatja a Àustria amb una avantatja de 6-0 després del gran partit disputat a Mestalla la setmana passada, el tècnic anglés ha pres la decisió de donar minuts a jugadors menys usuals per a donar també descans als titutals. I es que fins a 11 jugadors habituals del primer equips s’han quedat fora de la convocatòria d’esta Europa League. Estos són; Alves, Abdennour, Bakkali, Siqueira, Mina, Cancelo, Santos, Parejo, Enzo, André i Denis Sherychev.

En el partit d’anada el València va eixir en una alineació on els jugadors amb menys minuts van ser els protagonistes. Ara es podria veure un plantejament semblant, i donar minuts a jugadors amb futur de les categories inferiors. En breu se sabrà la convocatòria de Gary Neville, on podrem apreciar si comptarà aquesta vegada amb Fran Villalba, qui ja sap que és jugar amb el primer equip, i possiblement amb algun company més.

 

Llista completa de 19 homes: Ryan, Jaume, Barragán, Vezo, Mustafi, Konyk, Lato, Gayà, Zahibo, Fuego, Danilo, Tropi, Villalba, Piatti, Feghouli, Rodrigo, Mir, Negredo i Alcácer