Figueroa Vázquez acumula cinc partits expulsant a un jugador del València

Per Miguel Castells · 15 Agost, 2022

El València va patir ahir per a sumar els tres punts. No pel que fa a les ocasions, ja que el Girona no generà quasi ninguna, però sí perquè al minut 50 es quedà amb 10 jugadors després de l’expulsió d’Eray Cömert, i des d’este moment va ser el conjunt de Míchel qui elaborà amb possessions llargues al camp rival. Finalment, es va mantindre l’1 a 0 i els tres punts es quedaren a Mestalla.

Des del VAR

Sempre que hi ha una expulsió hi ha dos protagonistes: l’expulsat i l’àrbitre. Acabava de començar la segona part i Taty Castellanos es girà amb la pressió de Cömert, el suís tractà de furtar-li la pilota, però acabà fent-li una entrada de roja directa. En una primera instància no feia esta impressió, de fet, al camp Figueroa Vázquez va traure la groga, però des del VAR li avisaren que era una entrada de roja.

La ratxa

Així, l’àrbitre continua amb una ratxa: Figueroa Vázquez ha expulsat a un futbolista del València als últims cinc partits que ha xiulat al club che. Estes han sigut les expulsions:

1- Thierry Rendall vs Getafe.

2- Mouctar Diakhaby vs Getafe.

3- Ilaix Moriba vs Mallorca.

4- Gayà vs Llevant.

5- Cömert vs Girona.

Expulsió perdonada al Girona

L’actuació arbitral de Figueroa va tindre un moment rellevant del partit: l’expulsió perdonada a Samu Sáiz. El futbolista del Girona va veure la groga a la falta que provocà el penalti del primer i únic gol, i ja a la segona part realitzà una entrada molt perillosa sobre Thierry Rendall dins de l’àrea che que deixà al portugués molt dolorit, però per a l’àrbitre no va ser suficient per a traure la segona i la corresponent expulsió.