ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Es torna a filtrar un nou possible disseny de la tercera equipació del València de la pròxima temporada

Per Pablo Marquez · 08 Novembre, 2022

El València sempre és dels últims equips en presentar les seues equipacions. Esta temporada, el club de la Capital del Túria les va mostrar en el mes de juliol, quan molts clubs ja havien disputat partits amb les seues.

Fa uns dies, la web Footy Headlines ja va filtrar els colors de la primera equipació, la qual seria blanca amb unes tonalitats en gris. Ara mateix, han tornat a filtrar un possible disseny de la camiseta del València de la pròxima temporada. En esta ocasió, la tercera equipació.

Els colors són taronja i blau, uns colors que ja va tindre el València en la temporada 2014/2015 quan la marca era Adidas. Eixe any va ser el primer de Peter Lim en el club i va classificar-se per a Champions amb Nuno Espirito Santo com entrenador.

En este disseny es pot veure com apareix un escut totalment diferent al del València i amb una marca que s’anomena gat en lloc de Puma. Això passa perquè des de Footy Headlines no volen tindre problemes legals amb Puma a l’hora de filtrar possibles dissenys.