Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Es complica la tornada de Cancelo a Mestalla

Per Blanquinegres · 03 Gener, 2020

Molt es parlava i es rumorejava en la volta de Joao Cancelo a Mestalla. La necessitat de cobrir la parcel·la del lateral dret és urgent i la seua situació amb el Manchester City, club en el qual milita, no està sent la més idònia per al jugador. El de Barreiro ha sigut protagonista en paraules del seu tècnic, Pep Guardiola, en les quals va donar a entendre que la decisió final que isca un futbolista la té la pròpia persona.

Malgrat això, fonts oficials del City confirmen que Cancelo no eixirà del club anglés en este mercat d’hivern, ni tan sols, es plantegen la seua eixida en forma de cessió o traspàs, tal com han informat SER Deportivos València. 

El desig del jugador portugués no és un altre que poder estar en la convocatòria de la selecció lusitana per a la pròxima edició de la eurocopa, que es disputar a l’estiu d’este matéix any. Davant aquesta cobdícia el lateral sap que per a aconseguir aquest propòsit necessita tindre la condició de titular o comptar amb molts minuts de partit oficial. Esta situació és més factible al València que en el conjunt blue.