Sin categoría  

Cavani entrena al marge del grup

Per Alex Alfaro · 01 Novembre, 2022

El València ha tornat als entrenaments després del dia lliure que va tindre ahir la plantilla. Dia festiu a nivell nacional però els jugadors ja treballen per a tractar de traure el màxim nombre de punts possibles en els pròxims dos partits que resten de competició de lliga abans de marxar-nos a l’aturada del mundial. Reial Societat a Anoeta i Betis a Mestalla són els dues cites que queden. Dos partits complicats, davant rivals que estan demostrant un gran nivell en aquestes primeres dotze jornades, però on és necessari puntuar per a no marxar-se a l’aturada amb les sensacions a nivell de resultats dels partits enfront de Barcelona, Mallorca, Sevilla i Elx.

L’entrenament de hui ha tingut quatre baixes per problemes físics. Tres d’elles eren les esperades. Jaume es perd tota la temporada i Ilaix Moriba i Diakhaby està programada la seua tornada als entrenaments en la recta final del Mundial. Tots dos tenen problemes musculars i no tindran cap opció de participar ni enfront de la Reial Societat ni enfront del Betis a Mestalla.

No obstant això, la baixa que preocupa és la de Cavani. Segons ha pogut saber Blanquinegres, l’uruguaià s’ha entrenat al marge dels seus companys. La idea és que entrene sense molta càrrega per a donar-li temps al turmell d’arribar al 100% diumenge que ve. La idea no ha canviat i des del club continua havent-hi molt optimisme en què Cavani puga estar diumenge que ve. No obstant això, el pla durant el dia de hui era que també poguera entrenar amb el grup i provar sensacions. Per davant encara queden quatre entrenaments amb els quals trobar-se al 100%.. D’altra banda, la resta de la primera plantilla es troba perfecta i llista per al que queda de lliga.