Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

Sin categoría  

En el PSG critiquen a Soler i valoren la venda en els pròxims mesos

Per Blanquinegres · 29 Desembre, 2022

El diari francés de referència a nivell futbolístic, l’Equipe, ha publicat en les últimes hores una informació molt dura pel que fa a l’exjugador del València Carlos Soler. Segons este mitjà de comunicació, a causa del seu rendiment en la primera part de la temporada, si la situació no millora des del PSG es valoraria la seua eixida en els pròxims mesos.

De forma general, existeix un gran malestar en els tres futbolistes espanyols: Juan Bernat, Soler i Pablo Sarabia. El rendiment genera dubtes tant en el cos tècnic com en la direcció esportiva amb Luis Campos al capdavant.

En el cas de Carlos Soler, l’acusen de “no entendre el joc” i li van demanar una “major competitivitat” i en el cas que açò no millore, es valora de forma seriosa la seua eixida en el pròxim mercat estival. A més, també assenyalen que és un futbolista que no es conforma amb l’estatus de suplent, algo difícil de canviar en un equip com és el PSG.

Galtier i Luis Campos també han insistit al valencià en la necessitat de fer més carreres verticals durant els partits, és a dir, ser un jugador molt més actiu quan no té la pilota en els seus dominis. També li demanen que li done més intensitat al joc.

Carlos Soler: “Seria bonic tornar al València”

Durant el Mundial, Carlos Soler va concedir una entrevista als companys d’EFE on va parlar del València. Carlos Soler va repassar el que va passar a la fi d’estiu quan en l’últim moment va acabar anant-se’n del club de sa vida per a recalar en el París Saint-Germain. “No sé si el valencianisme va entendre que me n’anara o no”, ha dit Soler, qui reconeix que “eixir l’últim dia va poder perjudicar la meua imatge, però la possibilitat d’eixir durant l’estiu estava”.
Respecte que no ho entenguen i que alguns em tinguen mania, però, en general, he rebut moltes mostres d’afecte també i cada vegada que torne a València la gent pel carrer em dona amabilitat”, diu el migcampista que, de fet, encara que no mira més enllà del seu present en el PSG, a Soler no li importaria un futur retorn al València.

“Ara estic en una altra etapa, gaudint d’altres coses a Parísestic molt feliç amb el canvi, però tornar al València seria una cosa bonica per a tancar l’etapa allí, encara que en el futbol no se sap mai”, reconeix.

Crítiques a Bernat i Sarabia

En el dur article de l’Equipe també hi ha hagut munició per als compatriotes de Soler. Bernat i Sarabia tampoc estan convencent al cos tècnic i la directiva  dels parisencs i el seu futur és molt incert. Respecte al lateral esquerre, el joc no està convencent a Galtier i prefereix un lateral més intens i vertical, com és el cas de Nuno Mendes.

Pel costat de Sarabia, a pesar que no se’l considera ni molt menys una alternativa als tres jugadors de dalt: Mbappé, Neymar i Messi, des de París es valora la seua lluita i esforç per a fer-se un espai en la plantilla.