Els tres fitxatges van debutar en el partit de Copa

Per Pablo Marquez · 03 Febrer, 2022

El València va passar ahir a les semifinals de la Copa del Rei, després d’haver guanyat al Cadis per 2-1. Els gols de Gonçalo Guedes i Hugo Duro van ser claus per a poder aconseguir la classificació. A més d’açò, el partit va tindre l’al·licient del debut dels tres fitxatges del València en este mercat d’hivern.

Un debut complicat per a Eray Cömert

El jugador que més dificultats tenia era Eray Cömert. El futbolista suís encara està adaptant-se a València i no coneix l’idioma. Eray ha tingut una difícil papereta, ja que ha hagut de jugar d’inici formant parella amb Mouctar Diakhaby a causa de les baixes de Gabriel Paulista i Omar Alderete.

La realitat és que Cömert ha estat prou sòlid els minuts que ha jugat. No obstant això, no ha tingut sort, perquè el VAR va veure el penal que va cometre sobre Juan Cala. El central suís va agarrar al jugador del Cadis a l’eixida d’un córner i eixe penal va suposar l’empat del Cadis. Bordalás va prendre la decisió de canviar-lo per Maxi Gómez en el minut seixanta-sis. El tècnic alacantí buscava una substitució molt ofensiva, amb la qual el València volia la victòria.

La màgia de Bryan Gil

D’altra banda, un jugador que va destacar molt és Bryan Gil. El futbolista andalús és aigua en el desert. Bryan Gil s’ha fet amo i senyor de la banda esquerra i ha tornat boig al lateral dret del Cadis, el qual ja no sabia com parar-lo. Les jugades plenes d’habilitat de Bryan Gil han ficat en peu a Mestalla. L’afició valencianista disfrutarà molt amb este futbolista.

La superioritat física d’Ilaix Moriba

Per últim, Ilaix Moriba va ser l’únic jugador dels quals han arribat en hivern que no va eixir d’inici. El jove migcampista va eixir en el minut seixanta-sis quan pitjor estava el València. José Bordalás havia perdut el control del migcamp i Ilaix va entrar per a donar tranquil·litat al partit.

Ilaix Moriba va demostrar moltíssima qualitat tècnica i una superioritat física sobre la resta dels jugadors del camp. El migcampista guineà va guanyar totes les participacions aèries que va tindre al llarg del partit. De fet, José Bordalás va mostrar la seua sorpresa en roda de premsa, perquè no imaginava eixa superioritat per alt.

Els tres jugadors han arribat per a aportar a l’equip i per a buscar tots junts els mateixos objectius per a final de temporada. Per tant, el València lluitarà per a classificar-se per a Europa i per a guanyar la Copa del Rei, amb la qual tot el vestuari està molt il·lusionat.