Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Els temes que proposaran a Lim cadascun dels membres de la reunió a Singapur

Per Alex Alfaro · 13 Novembre, 2022

Esta vesprada viatjaran a Singapur per a reunir-se amb Peter Lim. En esta reunió, la directiva del València i el màxim accionista tractaran el mercat d’hivern del club i analitzaran la situació econòmica per a veure si poden fer algun fitxatge per a reforçar la plantilla.

Ara mateix, segons ha informat Nacho Sanchis, el que també viatjarà a Singapur serà Javier Solís, portaveu del club i que ha guanyat importància dins de l’organigrama del València durant els últims mesos.

A més d’ell, els que també es reuniran amb el màxim accionista seran Gennaro Gattuso, Lay Hoon, Kim Koh i Miguel Ángel Corona. L’avió ix esta vesprada a les 17:00. Peter Lim donarà la seua versió i a partir d’eixe moment, el València es podrà moure en el mercat d’una forma o d’una altra.

De fet, en la roda de premsa posterior al partit, Gennaro Gattuso va explicar que ell aniria a Singapur a escoltar al màxim accionista. Després d’això, el tècnic italià va comentar als periodistes que parlaria si passa alguna cosa important a Singapur.

Les declaracions de Gattuso

Quan torne de Singapur ja diré el que ha passat i si no passa res perquè no parlaré de res.

El paper de Lay Hoon en la reunió

Tal com ha informat el Diari AS, *Lay *Hoon aprofitarà la reunió per a traçar el pla a seguir de cara a la pròxima junta d’accionistes que tindrà lloc el 12 de desembre a la sala VIP de l’estadi de Mestalla, a més dels plans econòmics de l’entitat per a les pròximes setmanes/mesos.

Javier Solís i el Nou Mestalla

Javier Solís és des de fa ja setmanes el portaveu oficial del club especialment per a temes del Nou Mestalla o aspectes socials. No obstant això, el seu principal comés de cara a la reunió de Singapur serà tractar de desembossar les obres del Nou Mestalla i aconseguir l'”ok” de Peter Lim de cara als pròxims moviments amb les autoritats. Entrem en la recta final de l’any 2022 i de moment no hi ha novetats en l’estructura de formigó que segueix al principi de l’Av Corts Valencianes.

Miguel Ángel Corona i la seua llista

Segons informa el Diari AS, Corona viatja amb una llista de possibles fitxatges de cara a este mercat d’hivern. Una cosa que no concorda amb les seues declaracions en roda de premsa on va afirmar estar molt satisfet amb la plantilla i que no tenien pensat fer canvis. Declaracions que anaven en la línia de les paraules de Gattuso el passat un d’octubre on va explicar que a l’hivern es farien “pocs o cap moviment”. A més, este mateix diari torna a obrir les portes a canvis en la parcel·la esportiva de l’acadèmia, buscant connectar la gestió de l’Acadèmia i el primer equip. Un dels màxims candidats per a sumir aquest paper seria el mateix Miguel Angel Corona

La postura de Gattuso és una incògnita

La postura de Gattuso és una completa incògnita. En roda de premsa va explicar que ell acudia a Singapur “a escoltar”. No obstant això, cal veure amb quina força demana reforços de cara al pròxim mercat de fitxatges. La realitat és que l’equip ha demostrat moltes debilitats en gran part d’estos mesos i ara mateix l’objectiu de poder anar a Europa és veritablement complicat.